Dufy Erkek Şortları Yaz Tarzına Uygun Kombin Önerileri

Dufy Erkek Şortları Yaz Tarzına Uygun Kombin Önerileri


 


Dufy Erkek Şortları Yaz Tarzına Uygun Kombin Önerileri

 

 

   Yaz mevsiminin en çok tercih edilen parçalarından biri olan Dufy şortunuzu seçerken uygun bir kumaş seçmek yapacağınız ilk iş olmalı. Cildinizi terletmeyecek ve yaz aylarının sıcaklarında sizi rahatsız etmeyecek, kaliteli kumaşlardan üretilen Dufy şortlar bunun için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

 

   Hem rahat etmek ve spor kombinlerinize uydurmak için hem de şık görüneceğiniz pek çok şort alternatifini Dufy ile bulabilirsiniz. Bu sayede yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında istediğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekecek şort kombinlerinizi yapabilirsiniz.

 

 

  • Casual Giyim Tarzına Göre;

 

   Dufy şortunuzu kolay kombinleyebilmek için en basit yöntem elbette basic tişörtler. Oversize baskılı veya renkli tişörtler kullanarak şortlarınızı rahatça kombinleyebilirsiniz. Bu kombinlerinizi eğer isterseniz dümdüz renklerde bir spor ayakkabıyla veya sandalet tarzı bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz.

   Dufy şortunuzla oluşturduğunuz görünümünüz ile rahat hissederken aynı zamanda havalı da olabilirsiniz.

 

 

 

 

  • Klasik Giyim Tarzına Göre;

 

   Şortun vermiş olduğu rahatlığı seviyor ancak spor kombinler yerine daha şık giyinmeyi istiyor olabilirsiniz. Şık giyinmek istediğiniz zamanlarda keten ve klasik görünüme sahip olan Dufy şortlarla bu tarzı yansıtabilirsiniz.

   Yaz mevsimine uygun pamuklu veya keten gömleklerle çok şık kombinler yapabilirsiniz. Bunların yanında polo yaka tişörtlerle de şortlarınızı kombinleyerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

 

 

Dufy Şortunuzu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

   Öncelikle, kendi bedeninizi ve giyim tarzını tanımanız gerekmektedir. Kendiniz bu konuda iyi tanımanız doğru şort seçimi için oldukça önemlidir.

   Özellikle şort alırken boyuna dikkat etmelisiniz. En ideal erkek şort boyu diz kapağı hizasında olandır.

   Bunun yanında, şortun genişliği de oldukça önemlidir. Şortlarınızın genişliği bedeninize göre değişse de 2-3 parmağı geçmemelidir.

 

   Alacağınız şortların kalitesine dikkat etmelisiniz. Kaliteli kumaşlardan üretilen şortlar daha uzun süre giyilebilmektedir. Bu sebeple Dufy erkek şortları tam size göre.

 

Dufy Şort Kombininde Ayakkabı Tercihi

 

   Dufy şort kombinlerinizi yaparken en önemli kısımlardan biri de ayakkabı tercihi kısmıdır. Giydiğiniz yazlık gömlek veya tişörtün altına loafer model ayakkabıları veya sandaletleri tercih edebilirsiniz. 

 

   Bunun yanında, makosen ayakkabılarda şort kombinlerinin vazgeçilmezidir. Kot şort veya cargo şortlarınızla da spor ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabılarla yapılan şort kombinleri, size sportif bir görüntü verecektir.

 

 

 

 

 

Dufy’de Deniz Şortu Seçimi

 

      Yaz giyim sektöründe olmazsa olmaz parçaları arasında deniz şortları yer alıyor. Su içinde kullanmanın ötesine geçen bu ürünler isterseniz otellerde, isterseniz yazlıklarda, isterseniz de bahçede veya salaş bir şekilde marketlerde kullanılabiliyor.

 

   Dufy deniz şortları her mekanda kullanım sağlayabilmesiyle beraber yaz mevsimine uygun, özel olarak seçilmiş kumaş yapısıyla, teninizi yakmayacak ideal kalınlıkta ve ister desenli isterseniz de düz renk seçenekleri ile sizler için özenle tasarlanıp üretildi.

 

 

 

Deniz Şortu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler;

 

   Deniz şortu alırken; Belinize uygun olarak seçilmesi ve tam oturması gerekmektedir. Dufy deniz şortları hem lastikli hem de sıkma ipine sahiptir. Bu sayede Dufy deniz şortunuzu belinize göre kolayca ayarlayabilirsiniz.

   Siz de yüzmenin dışında plaj ya da kullandığınız farklı mekanlarda deniz şortunuz ile zaman geçirmeyi seviyorsanız, gizli ceplere sahip Dufy deniz şortlarını tercih edebilirsiniz. Bu cepler sayesinde önemli ufak tefek eşyanızı yanınızda taşıyabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Dufy, Yaz. Şort, Deniz Şortu, Kombin, Öneri
Ağustos 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR