Dufy'den Erkekler için Pantolon Seçim Rehberi

Dufy'den Erkekler için Pantolon Seçim Rehberi

 

 

Dufy'den Erkekler için Pantolon Seçim Rehberi

 

 

   Şık bir stile sahip olmanın ipuçlarından biri de vücudunuzu tanıyarak giyinmekten geçmektedir. Her dönem giyilebilen bir parça olması sebebiyle pek çok farklı model seçeneği bulunmaktadır. Özellikle pantolonlarda modellerin ve kalıpların fazla olması, kendinize uygun olanı seçme konusunda size zengin alternatifler sunmaktadır.

   Çoğu zaman kombinlerinizi pantolonlarınızın tarzına ve dokusuna göre oluşturduğunuz durumlar olmuştur. Üst giyim, dış giyim, ayakkabı ve aksesuarların tümünde çoğunlukla pantolonun taşıdığı tarza uygun bir seçim yapılmaktadır.

 

 

 

 

Erkek Pantolonları Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 

   Erkekler pantolon tercihlerinde öncelikle rahatlığına bakıyorlar. Rahat ve kullanışlı pantolonlar herkes tarafından beğeniyle tercih edilmektedir.

   Pantolon satın alınırken bedene tam olarak uyması önemlidir. Doğru beden tercihi yapılmalıdır. Pantolon kişinin üzerinde ne bol ne de çok dar olmalıdır.

   Ayrıca pantolon boyu da bacak boyunuzla orantılı olmalıdır. Kısa ya da uzun olması hoş bir izlenim vermeyecektir.

 

 

 

 

Kalıplara Göre Pantolon Seçimi

 

 

   Pantolon erkeklerin tarzını yansıtan önemli giyim parçalarından biridir. Yapacağınız kombinlerinizde mutlaka göze çarpacak olan pantolonlarınızın seçimini yaparken kalıplara da dikkat etmek gerekmektedir. Dufy olarak sizler için ürettiğimiz 4 farklı kalıptaki pantolonlar; Slim Fit, Modern Fit, Regular Fit ve Büyük Beden seçenekleridir.

   Vücut tipinize göre seçerek rahatlıkla dolabınıza ekleyebilirsiniz. Dufy İle Erkek Giyimde Vücut Tipine Göre Kombinler’ adlı blog yazımızdan kendi vücut tipinize uygun modellerin seçimini daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

 

 

 

 

Modellere Göre Pantolon Seçimi

 

 

 

 

Jean Pantolon;

 

 

   Erkek jean pantolonlar hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilen pantolon modellerinden biridir. Özellikle ince kumaştan yapılan jean pantolonlar yaz aylarında tercih edilirken, pek çok jean pantolon çeşidi kış aylarında da kullanılabilmektedir.

   Klasik mavi rengin dışında farklı renk seçenekleriyle de gündem de olan jean pantolonlar kesinlikle dolabınızda olması gereken parçalardan bir tanesi olmasıyla birlikte çok kolay bir şekilde kombin yapmanıza olanak sağlamaktadır.

 

 

 

 

 

 

Gofre Pantolon;

 

 

   Hafif, ince ve taşıması kolay bir kumaştan üretilen pantolonlardır.

   Temizlenmesi ve sonrasında kuruması kolay olması sebebiyle çokça tercih edilen pantolon modellerinden biridir. %100 pamuklu bir kumaştır ve hava geçirgenlik özelliği vardır.

   Genellikle yaz aylarında kullanılmaktadır ve kombininize göre rahatlıkla tercih edebileceğiniz modeller arasındadır.

 

 

 

 

 

 

Kumaş Pantolon;

 

 

 

   İnce bir dokuya sahip olan kumaş pantolonlar, çoğunlukla ilkbahar ve yaz aylarında tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra daha kalın kumaşlardan elde edilen kumaş pantolonlar ise sonbahar ve kış mevsimlerinde kullanıma daha uygun olmaktadır.

   Daha şık ve resmi olmanız gereken ortamlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir pantolon modelidir.

 

 

 

 

 

 

Jogger Pantolon;

 

 

 

   Jogger pantolonlar erkeklerin son yıllarda en çok tercih ettiği pantolon modelleri arasında bulunmaktadır. Spor ve klasik modelleri dengeleyen kesimiyle, daralan bir paça detayına sahiptirler.

   Günlük yaşantınızda rahatça kombinleyebileceğiniz jogger pantolonlar spor şık tarzı ile kombinlerinize eşlik etmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kargo Pantolon;

 

 

 

 

   Kargo pantolonlar rahat kumaşları ve kullanışlı stilleri ile istenen her mevsimde giyilebilmektedir.

   Bu pantolon modelleri çoğunlukla spor giyim tarzı ile eşleşmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chino Pantolon;

 

 

 

 

   İnce fitilli dokuma kumaştan üretilen chino pantolonlar, konforlu kullanımı sayesinde yaz, kış tüm mevsimlerde tercih edilmektedir.

   Rahat bir deneyim sunmasının yanı sıra şıklığı da zahmetsiz bir şekilde sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Kadife Pantolon;

 

 

 

 

   Sıcak tutma özelliği ile bilinen kadife pantolonlar erkek giyiminde kış kombinlerinizin önemli parçalarından biridir.

   Genellikle kadife detaylı parçalar ile eşleştirildiklerinde son derece şık gözükmenize yardımcı olmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

   Dufy sadece erkeklere has ürün üreten bir firma olması sebebiyle erkeklerin pantolon tercihinde de ilk sıralarda bulunmaktadır. Uzun yıllardır piyasada olmasıyla isim yapan Dufy, erkek pantolon modellerinde de deneyimini konuşturmaktadır. Her türde materyalden pantolon üreten Dufy bahar, kış ve yaz mevsimine uygun, aynı zamanda rahat ve terletmeden giyilebilecek türde kumaş yapısına sahip pantolonlar üretmektedir.

 

Etiketler: Dufy, Erkek, Pantolon, Seçim, Pantolon Seçimi, Kombin, Öneri
Ağustos 31, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR