Dufy’de Erkek Keten Gömlek Kombin Önerileri

Dufy’de Erkek Keten Gömlek Kombin Önerileri

 

 

Dufy’de Erkek Keten Gömlek Kombin Önerileri

 

 

Keten Gömlek Nedir?

 

   Nefes alan kumaş yapısı ve ince dokusu ile ilkbahar ve yaz mevsimlerinde herkesin sıkça tercih ettiği bir gömlek çeşidi olmasıyla beraber sonbahar ve kış mevsimlerinde de ceket, mont ve kaban altına giyilerek son derece şık bir görünüm elde edilmektedir. Dufy kalitesiyle bunu daha da arttırabilirsiniz.

 

   Birçok farklı tarzla bir arada kullanabileceğiniz bir kıyafet olan keten gömlek hem klasik hem de günlük giyimde kullanılmaktadır. Dufy tarafından sizler için özel olarak üretilen keten gömlekler, en iyi keten ve pamuğun birleşimiyle üretilmiştir. Sanki üzerinizde yokmuş gibi hissettiren dokusuyla ve en şık modelleriyle dufy.com.tr ve mağazalarımızda sizleri beklemektedir.

 


 

 

Dufy Erkek Keten Gömlek İle Tarzınızı Özdeşleştirin

 

   Her mevsim giyilebilmesi ve şık duruşuyla keten gömlekler gardırobunuzun vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir. Her erkeğin dolabında mutlaka bulunması gereken parçalarındandır.

 

   Dufy keten gömleğinizi seçerken öncelikle dolabınızı bir gözden geçirin, böylelikle alacağınız keten gömleklerin hangi renkte olması gerektiği hakkında bir fikir edinmiş olursunuz. Dolabınızda olması gereken renklere de karar verdikten sonra seçeceğiniz Dufy keten gömlek ile  dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz kombinlerinizi yapabilirsiniz.

 

 

Keten Gömlek Nasıl Kullanılır?

 

  Keten gömlekler pek çok farklı kombin seçeneğinde kullanılabilir. Yaz aylarında keten gömlekler hem özel gecelerde hem de gündelik görünümlerde rahatlıkla tercihiniz olabilir. Krem, bej, beyaz ve vizon tonları gibi soft renklerin yanı sıra hâki, lacivert ve koyu tonlar gibi farklı renk seçenekleriyle kombinlenebilen keten gömlekler rahat bir kullanım sunar. Keten gömlekleri gideceğiniz yere ve zamana göre tarzınıza uygun şekilde kullanabilir, Dufy kalitesi ile de bu kombinlerinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.


 


 



 

  • Klasik Giyimde Keten Gömlek;

 

   Sade ve düz renklerde bir Dufy keten gömlek modeli tercih edip, ütü izli bir kumaş pantolon veya kanvas model pantolon ile oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kombininizde kullanacağınız klasik ayakkabınızı, kemerinizle ya da pantolonunuzla aynı renkte tercih edebilirsiniz.


 


 


 


 



 


 

  • Günlük Giyimde Keten Gömlek;

 

   Jean, pantolon ve şortlarınızı spor ayakkabı modelleriyle bir arada kullanarak rahat ve tarz bir kombin yapabilirsiniz. Tabii ki seçeceğiniz Dufy keten gömlek kombininizin yıldız parçası olacaktır. Bunun yanı sıra kullanılan aksesuarları da unutmamak gerek; Güneş gözlüğü, şapka, çanta ve bileklik seçimlerini bu stil oyununa dahil ederek iddialı tavrınızı ikiye katlayabilirsiniz.


 


 


 


 



 

  • Tatil Beldesinde Keten Gömlek;

 

   Dufy keten gömleğinizin yumuşak dokusu ve serin tutan yapısı ile tatilde sizlerde hem rahat hem de şık olabilirsiniz.

   Keten gömleğinizi desenli bir deniz şortu ya da keten bir şort ile kombinleyebilir, son dokunuşu parmak arası terlik ya da deri/hasır sandaletlerinizle yapabilirsiniz.

 

 

 

 

Dufy Erkek Keten Gömlekte Kombin Yaparken Bilinmesi Gerekenler

 

   Yıldız parçanız olan Dufy keten gömleğin rengi ve modeline göre kombin yaparken, ayakkabıdan tutunda ceket ve pantolon rengine kadar birçok şeye dikkat etmeniz gerekir.

 

  • Açık Renk Keten Gömlek Kombin Tercihlerinde;

 

   Pantolon, Jean ya da şort renginin koyu renk olması önemlidir. Bu sayede giyilen pantolon ve gömleğin renk uyumu son derece dikkat çekici olacaktır. Dufy keten gömleğinizin ve ayakkabınızın açık renk olması ile birlikte kişinin tarzı ortaya çıkacak hoş bir görüntü elde edilecektir. Tabii ki son zamanlarda açık renk keten gömlek ile kombinlenen açık renk şortlar da tercih sırasında üst kısımlarda bulunmaktadır. Ayakkabı ve kemer uyumu ile bu şıklığı daha da arttırabilirsiniz.

 

 

 

 

  • Koyu Renk Keten Gömlek Kombin Tercihlerinde;

 

   Koyu renk keten gömlek şık bir görünüm sunarken aynı zamanda da dikkat çekicidir. Koyu renkler en avantajlı renklerdendir çünkü hemen hemen tüm renklerle güzel bir uyum yakalarlar. Koyu renk Dufy keten gömleğinizin altına giyeceğiniz parçalar gittiğiniz yere ve zamana göre farklılıklar gösterir.

   Gündüz için koyu renk Dufy keten gömleğinizin altına daha açık tonlar da olan krem, bej rengi kanvas ve kumaş pantolonlarınız şıklık kazandırırken, akşam kombinlerinizde ise yine koyu renkler ile tercih ederek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Dufy, Yaz, Keten Gömlek, Gömlek, Kombin, Öneri
Ağustos 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR