Dufy’de En Çok Tercih Edilen Erkek Yaz Renkleri

Dufy’de En Çok Tercih Edilen Erkek Yaz Renkleri

 

 

Dufy ’de En Çok Tercih Edilen Erkek Yaz Renkleri

 

 

   Giydiğimiz kıyafetler, bizi karşı tarafa en iyi yansıtan, kişiliğimizi ve zevkimizi gösteren bir araç haline gelmiştir. Dışarıdayken ilgi odağı olmak ve tüm gözlerin üzerinde gezmesini isteyen erkekler giyimlerine dikkat ederek kendi tarzlarını yaratabilirler. Kendilerini özel hissetmek ve tarzını konuşturmak isteyen Dufy erkekleri, kombinlerinde ki renk uyumuna dikkat etmektedirler.

   Yaz aylarında rahat ve kullanışlı nitelikte ürünler tercih etmek kadar renkler konusunda da iyi kararlar vermek gerekir. Çünkü bu durum her yönüyle dışarıdan oldukça hoş bir görünüm elde etmeye yardımcı olmaktadır.

   Dufy olarak her renkte ve farklı tarzlarda olacak şekilde erkek yaz giyim ürünlerini sizler için özenle üretmekteyiz. Kendi giyim tarzınıza uygun biçimde ürün seçimleri yaparak bunları hayatınıza katabilirsiniz.

 

 

 

Beyaz Renk Kıyafetler;

 

   Yaz aylarında en çok tercih edilen renklerin başında tabii ki beyaz renk gelmektedir. Beyaz renk güneşi yansıtması sebebiyle tenimizi koyu renklere oranla daha serin tutmaktadır.

   Günlük görünümünüzde basic tişörtlerinizi şort, jean ve eşofman altı ile kombinleyerek sportif aynı zamanda da havalı olabilirsiniz.

   Daha fazla özen göstermeniz gereken yerlerde; Örneğin, bir akşam yemeği ya da arkadaşlarla eğlence gecesi için pantolon ve jeanlerinizin üzerine gömlek ya da polo yaka tişörtleri tercih ederek kombinlerinizi tamamlayabilir ve Dufy kıyafetlerinizle bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

 

 

 

Gri Renk Kıyafetler;

 

   Gri renk birçok kişinin favorisi olan ve yazın giyim konusunda sıkça tercih ettiği güzel renklerden biridir. Açık renklerden hoşlanan kişilerin beyaz renge alternatif olarak gri rengi etkin olarak kullanmaları da daima güzel bir karar olur.

   Gri renk alt ve üst giyim ürünlerinin tümünde oldukça şık ve güzel durabiliyor. Örneğin; Beyaz ve siyah renkler ile kombin edildiğinde ise gri renk daha fazla ön plana çıkmaktadır.

 

 

 

 

 

Mavi Renk Kıyafetler;

 

   Mavi renk yaz mevsiminde en çok tercih edilen renkler arasındadır. Mavi rengini her renk tonunda jean, pantolon ve şortlarla tercih ederek stilinizi tamamlayabilirsiniz. Daha klasik bir görünüm istiyorsanız beyaz renk ile ve daha canlı bir görünüm istiyorsanız ise sarı, turuncu veya yeşil gibi renklerin dâhil olduğu üst giyim parçalarını mavi pantolonlarla kombinleyerek bu uyumu yakalayabilirsiniz.

   Tabii ki burada da önemli olan sizin tarzınıza ve sevdiğiniz renklere göre rahat hissedebileceğiniz Dufy parçalarıyla kombinler oluşturmanızdır.

 

 

 

Pastel Renk Kıyafetler;

 

   Sıcak yaz günlerinde gardırobumuzda kullanabileceğiniz pek çok renk seçeneği var. Bunlardan bir tanesi de pastel renkler kullanarak oluşturabileceğiniz kombinler.

   Bu renkler, hafif ve yumuşak tonlarıyla cildimize hoş bir hava katarak, aynı zamanda sıcak havalarda serin kalmamızı sağlar.

   Pastel renkleri doğru bir şekilde kombinlemek önemlidir. Bu renkleri başka pastel tonlarıyla birleştirerek yumuşak bir görünüm yaratabilir ya da pastel tonlarını daha cesur ve canlı renklerle dengeleyerek daha güçlü bir etki elde edebilirsiniz.

 

 

 

Siyah Renk Kıyafetler;

 

   Yaz mevsiminde en çok sorulan sorulardan bir tanesi de ‘Yazın siyah renkli kıyafetler giyilebilir mi?’

   Siyah renkli kıyafet her zaman şık görünmenizi sağlar, ancak sıcak yaz günlerinde biraz rahatsız edici olabilir. Siyah rengi, hafif kumaşlardan yapılmış giysilerle kombinleyerek asil bir görünüm elde edebilirsiniz. Yine de güneş tam tepede etkisini gösterirken giyemem diyorsanız, serin yaz akşamlarında siyah rengi Dufy kıyafetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 

 

   dufy.com.tr ve mağazalarımızda yaz mevsimine uygun olarak kullanabileceğiniz bir çok çeşit ürün bulunmaktadır. Gömlekler, polo yaka ve basic tişörtler bu ürünlerin altlarına kombin yapılabilecek şortlar, jeanler ve pantolonlar. Kombinlerinizin son dokunuşunu yapmak için sneaker ve loafer ayakkabılarla sizde yaz renklerinin uyumuyla harmanlayacağınız Dufy tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Dufy, Yaz, Renkler, Kombin, Öneriler
Ağustos 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR